Kerstmarkt voor bedrijven: Kerst vier je samen!

GESCHREVEN DOOR Manon van Schijndel OP 21 december 2015 / 0 REACTIES
Kerstmarkt voor bedrijven: Kerst vier je samen!

Als de maand december op je agenda komt staan, begint het bij sommigen al te kriebelen. Kerstboom in huis halen, wat gaan we eten dit jaar, kerstkaart versturen of geld aan een goed doel schenken en wat mogen we dit jaar verwachten in ons kerstpakket? Of heeft de baas je dit jaar uitgenodigd voor een kerstmarkt? Elk jaar komt het weer terug maar toch zijn er tientallen mogelijkheden om het weer eens helemaal anders te doen.

Kerstmarkt “Shop till You drop”

Ook in 2015 was de kerstmarkt met de naam “Winter Wonderland Christmasfair” bij Lunenburg Event & More in Loosbroek. Vier dagen genieten van een unieke kerstsfeer met buffet en drankjes naar keuze. Diverse bedrijven uit de regio zoals Toz Hebbedingen, Strijbosch, Van Herpen Haar & BijouxVan Tilburg en ikzelf met Streekvol hadden tijdelijk een geweldige winkel in Lunenburg, de discotheek waar we vroeger op stap gingen. Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt kunnen medewerkers van bedrijven zich uitstekend vermaken. Eerst een hapje eten en als de deuren van de Kerstmarkt open gaan kan het shoppen beginnen. “Shop Till You Drop”, het leek wel 4 dagen Black Friday Wiki! Het was geweldig om te zien hoe alle gasten hun eigen kerstpakket gingen samenstellen. Vanuit onze kraam op het podium was er een uitstekend overzicht, het was prachtig om te zien dat iedereen aan het genieten was van een heerlijk avondje uit met de baas. In onze kraam mocht je proeven van de streekproducten en kon ik iedereen enthousiasmeren dat het zeker de moeite waard is om smaakvolle producten zelf in huis te halen. Proef, beleef en geniet van alle streekproducten uit de regio. Uiteraard zijn er altijd gasten die gezellig een praatje komen maken en vertellen wat ze het afgelopen jaar meegemaakt of wat ze het komende jaar als voornemen hebben. De mannen gingen dit jaar voor een heerlijk Abdij Biertje, een verzorgingsproduct van Jackz (alleen voor echte mannen natuurlijk)  of een elektronisch apparaat uit de winkel van Strijbosch. De dames vonden het geweldig om de markt tot wel tien keer rond te lopen voordat ze tot aankoop overgingen. De keuze was ook reuze, ik hoor het de dames nog zeggen: “Het is teveel, ik weet niet wat ik moet kiezen”! Maar uiteindelijk gingen ook de dames met hun eigen samengesteld kerstpakket naar huis.

Als ondernemer wil je het beste voor je gasten daarom heeft Rob Lunenburg dit jaar weer vier gezellige, prachtig dagen verzorgd. Ik wil alle medewerkers van Lunenburg Event & More en Dorothe van de Moosdijk bedanken voor hun gastvrijheid, inzet maar vooral het gevoel geven van thuis komen in een prachtige kerstsfeer.

Namens mijzelf wil ik alle bedrijven bedanken voor hun bezoek aan de kerstfair. Het was wederom een Shop Walhalla waar ik zelf ook helemaal vrolijk van werd. Ook alle ondernemers die hebben deelgenomen aan de markt, bedankt voor de fijne samenwerking. Het was genieten zoals het hoort!

Met Smaakvolle Groeten,
Manon van Schijndel

Streekvol

Reacties

Een reactie plaatsen is niet mogelijk

Streekvol