0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bij Streekvol willen wij dat de klant snel, simpel en veilig kan bestellen en betalen. Daarom bieden wij een beveiligde betaalomgeving plus verschillende betaalmogelijkheden aan:
- elektronisch via IDeal via Rabobank Omnikassa
- vooruitbetaling per bank
- betaling op factuur

Betaalomgeving Rabobank Omnikassa

Wij hebben bewust gekozen voor de Rabobank Omnikassa, zodat er geen derde partij tussen u en onze zakelijke rekening van de Rabobank zit. Ook al bankiert u bij een andere bank, dan is het toch mogelijk dat u via onderstaande betaalmethodes eenvoudig en veilig kunt betalen in de betaalomgeving van de Rabobank. Wij willen graag dat u als klant de aankopen op een veilige en betrouwbare manier betaalt. De Rabobank Omnikassa biedt u dat dan ook: uw privacy en veiligheid staan namelijk voorop. De Rabobank controleert of de geslaagde transactie correct wordt afgehandeld en houdt ons op de hoogte van de status van de betalingen. Daarnaast draagt de bank zorg voor het overmaken van de betalingen op onze rekening. Omdat de Rabo OmniKassa zich bevindt in de vertrouwde omgeving, bent u extra verzekerd van een veilige betaling.

SSL beveiligd

De webshop van Streekvol is voorzien van SSL. Dat betekent dat alle gegevens zoals adressen, bestel- en betaalgegevens, via een versleutelde verbinding zijn beveiligd. Dit geldt voor zowel computers als tablets en smartphones.

Betaalmethodes

iDEAL

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk de smaakvolle streekproducten van Streekvol online afrekenen. U rekent af binnen uw eigen internetbankieromgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes die door uw bank verzorgd en onderhouden worden. U plaatst uw bestelling in het winkelmandje en kiest vervolgens iDeal als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving. Daar staat uw betaling klaar en kunt u de ontbrekende gegevens invullen. Het bedrag wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven en wij ontvangen een bericht dat de transactie is voltooid. Vervolgens krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling. Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl

Vooruitbetaling per bank

Bij Streekvol kunt u uw aankopen ook gewoon betalen met een vooruitbetaling per bank. Vermeld bij de betaling het bestelnummer en zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken wij zo spoedig mogelijk uw bestelling. Ons IBAN nummer is: NL61 RABO 0180 7601 06

Betaling op factuur

Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u uw aankopen ook via de factuur betalen. Neemt u voorafgaand aan uw bestelling even contact met ons op of plaats uw bestelling en kies voor "Vooruitbetaling per bank" en geef in het opmerkingenveld aan dat u uw aankopen op factuur wilt betalen.

Rembours

Wenst u achteraf te betalen dan is dit ook mogelijk. U geeft aan bij verzending dat u de bestelling wenst te betalen via Rembours. Hiervoor brengen wij de extra PostNL kosten in rekening.