0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rondje Brabant - SPA00043

Snel overzicht

Dit pakket is samengesteld rondom het handzame boekje “Rondje Brabant”. In dit boek zijn de mooiste fietsroutes verzameld door de provincie Noord-Brabant.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00

Details

Wat is er allemaal inbegrepen:
  • Fietsroute boek “Rondje Brabant”. Met de beschreven routes in dit boek komt u door de mooiste Brabantse landschappen, over de heide en langs bijzondere plaatsen als Dongen, Chaam en ons eigen Heeswijk-Dinther.
  • Naast de mooie routes door Brabant, vind je in het routeboek ook heerlijke picknickgerechten. Daarom is dit kerstpakket verpakt in een stijlvolle, duurzame en herbruikbare lunchbag. De lunchbag is voorzien van een leren handvat en sluiting.
  • Het “Rondje Brabant” brengt u langs diverse dorpen waar wij de lekkerste streekproducten hebben gevonden. Zo hebben we de gezonde notenolie van Tokonoot en heerlijke afbak Granola van De Halm uit Heeswijk-Dinther en de pastasaus van NatuurlijkTomaat uit Dongen in het pakket opgenomen en vindt u bijpassende pasta van de Aalshof uit Haps.
  • Ook voert een route u langs Raamsdonk waar u De Kersenhof kunt vinden. Wij hebben de kersenjam van deze lokale producent toegevoegd. Vanuit Raamsdonk bent u zo in Chaam, waar u een bezoek kunt brengen aan lokale brouwerij De Pimpelmeesch. Om alvast een voorproefje te nemen, hebben we de Chaamse Tripel aan het pakket toegevoegd.
  • Tot slot hebben we nog wat te snoepen toegevoegd. Een authentiek zakje met molensteentjes, daar wordt iedereen gelukkig van!