0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Al Italia - SPA00031

Snel overzicht

Een reis door Italia was niet nodig voor deze doos met een prachtig olijfhouten snij- en tapasplank. Verder zit deze doos vol met heerlijke Italiaanse streekproducten uit Nederland.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00

Details

Wat is er allemaal inbegrepen:
  • Beginnend met de Bowls & Dishes olijfplank. Deze tapas-, en snijplank is gemaakt van olijfhout. Dit is één van de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor etensresten niet snel in het hout zullen trekken. Hierdoor is het dus hygiënisch in gebruik en zeer geschikt voor gebruik in de keuken of om zelfgemaakte tapas hapjes te presenteren.
  • Nederlandse producten uit de Italiaanse keuken, te weten de ambachtelijk gemaakte tomatensaus van NatuurlijkTomaat uit Dongen, Vinaigrette Balsamico en groene pesto (Beide glutenvrij) van Smaakgeheimen en de verse-ei pasta van De Aalshof uit Haps en de Ambrosia kruidenwijn.
  • Zelf aan de slag met een jute zakje vol zaadjes voor kruiden. In de jute zak zit potgrond en de ideale combinatie van zaden om de juiste ingrediënten (tomaat, tijm, basilicum en organo) te kweken voor “raffinato” gerechten.
  • Tot slot konden we het niet laten om twee van de beste speciaalbiertjes uit Brabant toe te voegen, de Chaamse Dubbel en de Chaamse Tripel. Deze biertjes passen perfect bij gerechten uit de Italiaanse keuken.