0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Luxe Streken - SPA00029

Snel overzicht

In dit met name oranje getinte pakket vind je een rijke selectie aan heerlijke streekproducten en mooie specialiteiten. De producten zijn samen verpakt in de opbergdoos Sheep. Deze Dutch Design Box ziet er zo zacht en aaibaar uit als een pasgeboren lammetje. Het karton van deze box is FSC gecertificeerd. Verder vindt de volledige productie plaats in Nederland en worden de boxen ingepakt, opgeslagen en vervoerd door een sociale werkplaats in Amsterdam.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00
Excl. BTW: € 0,00

Incl. BTW: € 0,00

Details

Wat is er allemaal inbegrepen:
  • Heerlijke producten voor een smaakvol bakje koffie. Zo vindt je de heerlijkste koffie en koffielikorette van Coffyn. Bij Coffyn werken mensen met en zonder handicap samen om in de Nederlandse branderij een ware smaaksensatie te creëren. Ook bevat het pakket 2 Caffé Tiamo koffiemokken, nog een heerlijke cappuccino likorette en natuurlijk een koffiepotje om zelf een bakje koffie te zetten.
  • De kerstkoek van Koekhuys Jan de Backer mag natuurlijk ook niet ontbreken, net als de chocolademelktabletten en de populaire Tony’s Chocolonely. Met deze verantwoorde chocolade krijgen de cacaoboeren tenminste een eerlijke prijs voor hun cacaobonen.
  • Exota Sinaasappel, de frisdrank waarbij de herinneringen van toen samenkomen met de smaak van nu.
  • Wat lekkers voor bij het ontbijt, te weten de biologische muesli van De Halm, overheerlijke Peer-, Appel-, Dadelstroop, zuivere en natuurlijke honing en de abrikozen confiture met een vleugje amaretto, om je vingers bij af te likken!
  • De producten zijn samen verpakt in de opbergdoos Sheep. Deze Dutch Design Box is zo zacht en aaibaar als een pasgeboren lammetje. Zet deze opbergdoos in de kamer en je hebt geen echte schapenvacht meer nodig. Het karton van deze box is FSC gecertificeerd. Verder vindt de volledige productie plaats in Nederland en worden de boxen ingepakt, opgeslagen en vervoerd door een sociale werkplaats in Amsterdam.