0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Proef & beleef.& geniet.& ontdek.

Smaakvolle, ambachtelijke en pure streekproducten in een feestelijk pakket: dat is Streekvol! Voor elke feestelijke aangelegenheid stelt eigenaresse Manon van Schijndel cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten samen en verkoopt deze met veel liefde en plezier in de online shop van Streekvol. Bij Streekvol bent u dus aan het juiste adres voor een origineel en smaakvol cadeau! Als extraatje worden alle pakketten feestelijk ingepakt en kunt u het pakket gratis laten voorzien van een label met een persoonlijke tekst.


Met de smaakvolle streekpakketten van Streekvol is het een feest om familie, vrienden, collega’s of medewerkers te verrassen. Relatiegeschenken, kerstpakketten en jubileum- en verjaardagscadeaus, voor man en vrouw, voor groot en klein, een grote order of een wat kleinere wens: er is voor elk wat wils en de keuze is reuze. Een smaakvol streekpakket geheel naar eigen wens samenstellen is ook mogelijk. Streekvol onderscheidt zich door de persoonlijke benadering plus een uitstekende en betrouwbare klantenservice.

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Streekvol werkt met een keur aan bedrijven en gebruikt diverse bijproducten voor promotie en verpakking. Daarbij houdt Streekvol zo veel mogelijk rekening met het milieu. De volgende positieve maatregelen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn genomen:

* De producten zijn ambachtelijk en/of biologisch
* De producten komen uit de regio, de transport-footprint is daardoor lager;
* Een groot deel van onze leveranciers heeft mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of maken gebruik van een sociale werkplaats;
* De visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk is indien mogelijk gedrukt op FSC papier;
* De facturatie en correspondentie vindt zoveel mogelijk plaats via e-mail;
* Het afval wordt gescheiden en indien mogelijk ter recycling aangeboden.


Onze geschiedenis

office-1
office-1