0producten

Er liggen geen producten in uw mandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Met veel plezier werken wij samen met lokale boeren en smaakmakers die de streekproducten in kleine hoeveelheden maken, in sommige gevallen zelfs op aanvraag. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Sowieso is dinsdag onze vaste verzenddag. Is levering op een bepaalde datum gewenst? Noteer dat dan even in het opmerkingenveld.

PostNL

Wij verzenden alle orders via PostNL. De pakketdienst probeert maximaal 2 keer het pakket bij u of uw buren af te leveren. Bent u niet thuis? Dan ontvangt u een zogenaamde "niet-thuis-code" waarmee u via internet kunt aangeven wanneer de volgende levering gewenst is. Bent u bij de tweede poging ook niet thuis, dan kunt u de zending binnen 3 weken ophalen bij uw PostNL servicepunt
Prijs: € 6,95 inclusief BTW
Heeft u een grote order of een bijzondere levering (bijvoorbeeld voor speciale momenten)? Bestelt u namens een bedrijf, een vereniging of de horeca? Neem dan inzake de kosten contact met ons op, voordat u de bestelling plaatst in onze webshop! Bel naar 06-57323182 of mail naar info@streekvol.nl !
Wilt u uw smaakvolle streekproducten als verrassing op een ander adres laten bezorgen? Vink dan het vakje "Verzenden naar een ander adres" aan en vul de juiste gegevens in!
Wij leveren maatwerk: ook voor speciale wensen bent u bij ons aan het juiste adres!